Veelgestelde vragen

Vragen mag altijd! helpdesk@bambio.nl

Bestellingen bij Bambio worden elke maandag en woensdag afgehandeld. We verzenden twee dagen in de week om onze ecologische voetafdruk te verminderen, we kunnen dan de verzending van meerdere pakketten combineren.

Over het algemeen duurt het tussen de een en drie werkdagen voordat je je pakketje van ons ontvangt. Duurt het langer en maak je je zorgen? Stuur ons dan even een e-mail op helpdesk@bam-bio.nl.

Bij Bambio kan je al onze producten in ongebruikte staat retourneren of ruilen binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Gebruikte producten, bijvoorbeeld zoals tandenborstels, wattenstaafjes of doekjes kunnen niet geretourneerd of geruild worden i.v.m hygiene.

Soms maken we bij Bambio producten in opdracht van andere partijen. Deze producten kunnen ook niet worden geruild of retrouneerd omdat dit zogenaamde maatwerk producten betreft.

Je kunt ongebruikte producten binnen de wettelijke termijn van 30 dagen omruilen of retourneren. Je kunt de producten terugsturen naar:

Bambio
Industrieweg 46
6541TW Nijmegen

Zorg ervoor dat je bij het terugsturen het retourformulier bijvoegt.

Wij hanteren een eerlijke verkoopprijs voor onze producten. Dat heeft tot gevolg dat de marge op onze producten relatief laag is ten opzichte van andere verkopers. Wij kunnen daarom tot op heden nog geen gratis retourzendingen aanbieden.

Houd er rekening mee dat je ook bij andere online winkels indirect betaalt voor je retouren, dit zit bij de verkoopprijs inbegrepen. Bij Bambio vinden we dit geen goede zaak, omdat dit in sommige gevallen onnodige extra consumptie aanmoedigt, en daarmee schade toebrengt aan het milieu.

Wachtwoord vergeten? Dat kan! Je kan zelf je wachtwoord resetten door naar mijn account te navigeren of door rechtsboven op onze website op te klikken.

Dat kan zeker! Neem in dat geval even contact op met ons op via e-mail: info@bam-bio.nl. Voor grote orders (boven de 100 producten) en maatwerk producten hanteren wij een levertijd van 6 weken.

Dat kan zeker! Neem in dat geval even contact op met ons op via e-mail: info@bam-bio.nl. Voor grote orders (boven de 100 producten) en maatwerk producten hanteren wij een levertijd van 6 weken.

Leuk! Wij werken graag samen met de (kleine) detailhandel. Neem contact met ons op via info@bam-bio.nl om de mogelijkheden te bespreken. Eventueel kunnen we leuke (cadeau)pakketten samenstellen om het assortiment van jouw winkel op de beste manier aan te vullen.

  • Alle bestellingen boven de €30 worden gratis bezorgd binnen Europa
  • Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen verzenden wij bestellingen twee keer per week, op maandag en woensdag
  • Bestellingen worden daarom binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd

Verzendkosten

België €4,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Duitsland €4,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Frankrijk €4,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Griekenland €5,00 Gratis verzending bij een besteding van €40,00 of meer.
Italië €5,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Luxemburg €4,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Nederland €4,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Oostenrijk €4,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Portugal €5,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Slovenië €5,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.
Spanje €5,00 Gratis verzending bij een besteding van €30,00 of meer.

Wat vervelend! Wij nemen alle klachten over onze producten en dienstverlening serieus. Stuur een e-mail naar helpdesk@bam-bio.nl en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Eventuele kortingscodes, aanbiedingen en acties kan je terugvinden op Instagram!